SUGGEST A PUBLICATION TO DATABASE

You can make a suggestion of publication to add sport research database.

You can link publication from other www-page. Alternative is giving PDF-file with this form.

Link to original journal or database is recommented. If you give PDF-file with this form, you must be sure that all copyright holders accept publishing on WWW. Site admininstrators check all given information before publishing. Add your contacts for our later needs.

Fields with * are required.

Otsikko julkaisulle
Kirjoittajien nimet eroteltuna puolipistein: Sukunimi, Etunimi; Sukunimi, Etunimi;
Vuosi neljänumeroisena
Valitse tutkimusmenetelmä
Kieli jolla julkaisu on kirjoitettu
For example: journal of article. Mark pages.
Valitse julkaisun tyyppi
Jos haluat lisätä tiedoston tietokoneestasi, hae se nyt. Suurin sallittu koko on 25 megatavua. Tätä suuremmat tiedostot pyydä ylläpitäjää noutamaan muulla tavalla.
Mikäli julkaisun tiedostot ovat muulla palvelimella, lisää linkki tähän.
Opinnäytteeseen oppilaitoksen nimi. Artikkeliin julkaisutahon nimi.
Nimesi ja sähköpostiosoitteesi
Täyttämällä tämän lomakkeen, hyväksyt että julkaisun tiedot julkaistaan julkisesti urheilututkimukset.fi -sivustolla. Sivuston ylläpitäjä pitää oikeuden korjata tai jättää osan annetuista tiedoista julkaisematta.
Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan palautteen käsittelemiseksi. Yhteystietoja ei luovuteta muihin tarkoituksiin. Yhteystiedot tallennetaan sähköisesti. Tallennettuja tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Voit milloin tahansa pyytää sähköisesti nähtäville sinua koskevat tallennetut tiedot ja pyytää niitä poistettavaksi. Tietosuojaseloste